Úszásoktatás

E-mail Nyomtatás

A Herceghalmi Sportegyesület (korábbi Budaörsi Kistérség Sportegyesület - BKSE) úszóiskoláját immáron két helyszínen is igénybe vehetik az érdeklődők.

2011. szeptemberétől Herceghalmon a Hotel Abacusban a Herceghalmi Delfinek, 2014. szeptemberétől pedig Telkiben, a Telki Delfinek Úszóiskolában várjuk az úszni vágyó gyerekeket és felnőtteket. Mindkét helyszínen exkluzív körülmények között tanulhatnak vendégeink.

Célunk, hogy a helyi és térségi gyerekeknek olyan foglalkozásokat nyújtsunk, ahol mindenki megtalálja a képességeinek és igényeinek megfelelő csoportot, ahol a felnőtt lakosságnak is lehetősége nyílik szervezett keretek között sportolni.

A gyerekeknek öt, képességeik alapján besorolt csoportban van módjuk úszni (vízhez-szoktató, mélyvízhez-szoktató, félhaladó, haladó, edzés). Óráink 45 percesek, melyből 40 perc a tiszta úszásidő és 5 perc játék a végén. A hatékony oktatás érdekében maximum hatfős csoportokat indítunk. A gyerekek és a szülők igényeit szem előtt tartva egy időpontban párhuzamosan két csoportot indítunk, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő időpontot és csoportot, testvérek esetén pedig ne kelljen a szülőnek két órát várakozni.

Szeretnénk a felnőtteknek is kedvet csinálni az úszáshoz, ehhez kétféle programot kínálunk. Egyrészt a felnőttoktatást, mely lehetőséget nyújt az úszás elsajátítására azoknak, akinek erre ez idáig nem volt módjuk, vagy szeretnének technikájukon csiszolni, hogy használható tudásra tegyenek szert. Másrészt egy rendkívül népszerű sportágat is szeretnénk meghonosítani, az aquafitness-t. Ezzel a mozgásformával az ízületek és a keringés túlterhelésének veszélye nélkül lehet az izmokat erősíteni, állóképességet javítani, alakot formálni. Különösen ajánljuk azoknak, akik számtalan aerobic órát kipróbáltak már, sikertelenül. Kiválóan alkalmas várandós nőknek, túlsúlyosoknak, különféle sérülésre hajlamos embereknek, mozgáskoordinációs zavarokkal rendelkező gyerekeknek is. Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas, egyszóval az egyik legideálisabb sport, olyan, melyet szinte bármilyen adottságokkal és képességekkel rendelkező emberek gyakorolhatnak.

Az oktatási feladatokat mindkét helyszínen végzett testnevelők látják el, akik úszó sportedzői, vagy szakedzői diplomával is rendelkeznek.

A maximális szakmai munka mellett szeretnénk a családok igényihez minél jobban alkalmazkodni, és helyben megteremteni azokat a lehetőségeket, melyekkel egy nagyvárosi/budapesti úszóiskola is rendelkezik, mindezt családias légkörben.

Elérhetőségek

Bácsalmási Gábor

elnök, kosárlabda vezetőedző

Telefon: 06-20/93-43-873

E-mail: bacsalmasigabor@herceghalmise.hu


----------------------------------------------------

Pécsi Andrea

úszóiskola-vezető

Telefon: 06-70/70-40-530

E-mail: pecsiandrea@herceghalmise.hu


Herceghalmi Sportegyesület adatai

Adószám: 18001013-1-13
Bankszámlaszám: CIB bank 10702332-49931002-51100005
Cím: 2053 Herceghalom, Liget utca 2. II/1.

TAO

Közhasznúsági jelentés

Üzenet küldése